Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov Forum Fakultete za logistiko
Forum študentov Fakultete za logistiko v Celju in Krškem
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Koncert CUBISMO in LAS CUERDAS

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov -> Zabave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kšoc
Operativec Barbadoške taxi-službe


Pridružen/-a: 03.11. 2006, 16:54
Prispevkov: 131

PrispevekObjavljeno: 20 Jun 2011 10:54    Naslov sporočila: Koncert CUBISMO in LAS CUERDAS Odgovori s citatom



Z glasbo do vrelišča je tradicionalni glasbeni dogodek, ki popestri poletno dogajanje v Celju. Potekal bo v soboto, 2. julija 2010 v atriju Celjskega mladinskega centra od 20. ure dalje. Za "latino glasbeno vzdušje" bodo poskrbeli DJ Kuky, ki vas bo začel ogrevati že ob 20. uri, nato sledi za vse udeležence brezplačen tečaj salse in latino plesov v izvedbi plesnega učitelja Plesnega vala Celje. Večer bomo nadaljevali s slovensko skupino iz Kranja Las Cuerdas, katere člani so združili moči v lanskem letu in dokazali, da je tudi v Sloveniji ta zvrst glasbe zelo poslušana. Za vrhunec večera bo poskrbela znana zagrebška skupina Cubismo.

Projekt ''Z glasbo do vrelišča'' letos predstavlja že šesto leto soustvarjanaja v več kot zanimivem in uspešnem sklopu prireditev „Poletje v Celju.“ Hkrati predstavlja še eno leto uspešnega dela Kluba študentov občine Celje. V okviru projekta „Z glasbo do vrelišča“ želimo tudi letos v Celju predstaviti alternativno glasbeno zvrst. Pozorni smo na kvaliteto same glasbe in na prepoznavnost le te med obiskovalci. Vsekakor nam je pomembno kaj želi naša ciljna javnost. Prepričani smo, da bo dogodek popestril začetek najbolj sproščenega meseca, kar bomo podprli z močno medijsko prisotnostjo.

Dogodek se bo odvijal v atriju Celjskega mladinskega centra, ki ponuja akustičen ambient za uživanje ob dobrih alternativnih ritmih. Z zvenečo slovensko (Las Cuerdas) in hrvaško (Cubismo) zasedbo se bo poletno glasbeno vrelišče odvijalo eno julijsko noč.

Vstopnine ni!
_________________
Today we die proud,again,and again.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov -> Zabave Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.