Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov Forum Fakultete za logistiko
Forum študentov Fakultete za logistiko v Celju in Krškem
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Kšoc bruc 2010

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov -> Zabave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kšoc
Operativec Barbadoške taxi-službe


Pridružen/-a: 03.11. 2006, 16:54
Prispevkov: 131

PrispevekObjavljeno: 05 Nov 2010 11:18    Naslov sporočila: Kšoc bruc 2010 Odgovori s citatom



Klub študentov občine Celje (KŠOC) vabi vse študente na nepozaben žur KŠOC BRUC 2010, ki bo v soboto, 20. novembra ob 21.uri v dvorani Celjskega doma.

Tradicionalno brucovanje bodo popestrile rock skupine Kačji pastirji, Happy Ol´Mcweasel in udarna Dubioza Kolektiv. Seveda na brucovanju ne sme manjkati izbor naj bruca in brucke ter bogate nagradne igre.

VSTOPNINA:

* novi člani KŠOC, ki prinesejo originalno potrdilo o šolanju dobijo brezplačno vstopnico;

* člani in simpatizerji KŠOC - 5 EUR,

* ostali - 9 EUR.

Cene bodo na dan dogodka enake!


Člani KŠOC lahko brezplačne in cenejše vstopnice prevzamete samo na info točki KŠOC (Mariborska c. 2) v času uradnih ur. Ostali jih lahko kupite tudi na prodajalnih mestih Eventima. Karte bodo v prodaji od torka, 2. novembra 2010, naprej.


Nastopajoči na KŠOC BRUC 2010:

DUBIOZA KOLEKTIV

Izjemen in udaren bend iz Bosne in Hercegovine je že večkrat prepričal s koncerti pri nas in na tujem. Med drugim so zavzeli glavni oder Exit festivala v Srbiji pa tudi: Festival Lent, Slovenija (2007), Balkan Traffic Festival, Belgija (2007) in še mnoge druge. V novembru 2007 se je Dubioza Kolektiv mudil na turneji po Španiji, Franciji, Beneluksu in Nemčiji. Tako so z velikim pokom v tujini sklenili uspešno predstavitev drugega albuma »Dubnamite«, s katerim so postali prisotni na celotnem evropskem tržišču. Na domačih tleh je bil najbolj udaren single »Dosta«, na katerem gostuje znani raper Frankie, s pripadajočim videospotom in revolucionarna pesem “Svi u štrajk”, ki so jo v prime time terminih (tudi večerni dnevnik v BiH) predvajali tako rekoč vsi bošnjaški mediji. Bend je spomladi in poleti 2008 na tržišče v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in BiH pospremil ploščo »Firma Ilegal«, ki je izšla pri založbi Menart Records.

Več o skupini na:
http://www.myspace.com/dubioza
http://www.dubioza.org
http://www.youtube.com/dubiozaTV


HAPPY OL´McWEASEL

Štajersko/irska punk rock senzacija Happy Ol´McWeasel je v lanskem letu začela pospešeno dvigovati vrelišča na večjih slovenskih festivalih in študentskih prireditvah (med večjimi so zagotovo: Mortadeljada, Lampijončki, Lent, Schengen fest..) saj z svojo neverjetno energijo prepričajo še tako zadrtega skeptika. Na odru ne manjka kiltov, harmonike in piva, ki ga kot del šova nekaj razdelijo med prvimi vrstami skakajočih in ploskajočih poslušalcev.
Sedemčlanska zasedba pa velja kot ena izmed bolj nadarjenih, saj jo sestavljajo talentirani glasbeniki iz različnih glasbenih zasedb, ki lahko tukaj sprostijo vse svoje »ventile«. Svež pristop je nekaj kar najbolj navduši obiskovalce koncertov in festivalov, ki so že siti starega, znanega repertoarja izvajalcev. Na njihovem koncertu ni vrhunca, kajti začne se udarno in je popoln šus do konca.

Več o skupini :
www.happyolmcweasel.com
www.myspace.com/happyoldmcweasel


KAČJI PASTIRJI

Skupino Kačji pastirji sestavljajo Blaž, Klemen, Aljaž in Matija, ki je bil pred štirimi leti tudi pobudnik druženja. Prvi nastop so skupaj izvedli v Osnovni šoli v Lučah, od koder prihajajo, dve leti zatem, po številnih vajah, zlomljenih bobnarskih paličkah in strganih kitarskih strunah, pa na RTV Slovenija, v oddaji TLP. Sledila sta nastopa na mariborskem ŠTUKU in nedavno nazaj še na SOF - u, Slovenskem oglaševalskem festivalu v Portorožu. Konec marca 2006 so dosegli svoj cilj in posneli še zadnjo pesem za CD. Prvi singel so poimenovali Povej zakaj za katerega so posneli tudi njihov prvi videospot. Kačji pastirji se po snemanju novega singla spet vračajo na Slovenske odre in sceno. Singel, ki se imenuje Nor vsebuje veliko porabljenih ur, neprespanih noči in energičnost v pesmi, ki je značilna za skupino Kačji pastirji.

Več o skupini:
http://www.kacjipastirji.com/
_________________
Today we die proud,again,and again.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum Fakultete za logistiko Seznam forumov -> Zabave Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.